Jos minä saisin päättää...

Työn tekeminen kannattaisi aina.

Yrittäjien, työssäkävijöiden ja osa-aikaisten arkea on tehtävä sujuvammaksi. Kannatan sosiaaliturvan muuttamista kannustavaksi ja tulosperusteista yritysverotusta. Vastustan tiukan yleissitovia työehtosopimuksia pikkufirmoissa, opintotuen tulorajoja ja täysin turhanpäiväistä byrokratiaa.

Meitä ei holhottaisi.

Täysi-ikäisellä kansalaisella on oikeus päättää omaa elämäänsä koskevista asioista. Vastustan turhaa holhoamista sääntöineen, lupa-anomuksineen ja rajoitteineen. Alkoholipolitiikkaa pitää viedä vapaampaan suuntaan, ja vapaan markkinatalouden rajoitteita on purettava – aloitetaan vaikka aukioloajoista ja monopoleista.

Rikoksesta seuraisi rangaistus.

On väärin, että raiskauksesta selviää ehdollisella. Väkivalta- ja seksuaalirikosten tuomiot ovat naurettavan alhaisia, ja niitä on kovennettava. Lisää yhdyskuntapalvelua ja korkeampia korvaussummia uhrille - vähemmän ehdollista ja rikollisten uhriuttamista.

Tiina Ahva

Siis kuka?

Moro! Olen Tiina, 22-vuotias teekkari Helsingistä. Olen entinen eduskuntavaaliehdokas, nykyinen nuorisopoliitikko ja tuleva diplomi-insinööri. Opiskelen Aalto-yliopistossa tuotantotaloutta, kanditutkintokin häämöttää jo horisontissa. Lisävastuuta harteillani on PS-Nuorten toisen varapuheenjohtajuuden verran.

Rakastan väittelyä ja yhteiskunnallista keskustelua, ja olen ylpeästi populisti – en usko politiikan kuuluvan vain harvoille ja valituille eliitin jäsenille. Politiikkani ja puheeni on suorasukaista ja perussuomalaista. Olen oikeistolainen, ja haluaisin antaa ihmisille vapauden päättää asioistaan itse. Sosialistia, feministiä tai moraalirelativistia minusta ei saa tekemälläkään.

Selittäkää nyt joku mulle, miksi naisena ansaitsisin työpaikan enemmän kuin pätevämpi mies.

Tervetuloa sivuilleni!

Kannatan

Yksilönvapauksia, kansallisliberalismia, suoraa demokratiaa, sananvapautta, perinteisiä arvoja ja järkipolitiikkaa.

Edistän

Modernia, vapaata ja turvallista yhteiskuntaa. En halua hylätä vanhoja arvoja, vaan tehdä niiden pohjalta nykyaikaan sopivaa politiikkaa.

Vastustan

Holtitonta maahanmuuttoa, EU-sanelua, sukupuolikiintiöitä, elitismiä, ylisuurta julkista sektoria ja sosialismia kaikissa muodoissaan.