Kuntavaalit 2021

Olen Helsingin Sinisten pormestariehdokas kuntavaaleissa 13.6.2021!

Minua äänestämällä puolustat kolmea asiaa: turvallisuutta, perheitä ja pienyrittäjiä.
Lisäksi tuet ehdokasta, joka keskittyy saamaan asioita aikaan eikä riitelemään muiden kanssa.

Tervetuloa mukaan tiimiini!

Haluatko suunnitella somekampanjaa, jakaa flyereita tai ideoida tempauksia? Lämpimästi tervetuloa joukkoon! Jätä mulle vaikka yhteystietosi TÄÄLLÄ, niin ollaan yhteydessä!

Haluatko tukea kampanjaani?

Nyt se on vihdoin mahdollista! Jokainen euro auttaa huimasti näissä vaaleissa, joissa näkyvyyttä on hankittava entistä kekseliäämmin verkossa ja katukuvassa, kun toritapahtumia on vaikea pitää. Onneksi meillä on hyvät suunnitelmat!

Kampanjatili: FI96 1462 3500 0213 92 (Nordea)
Saaja: Tiina Ahvan tukiryhmä

Isosti kiitos! <3

Seuraa minua somessa:

Facebookissa – Tiina Ahva
Twitterissä – @TiinaAhva
Instagramissa – @tiinaahva

Vaalilupaukseni

 1. Lupaan parantaa Helsingin turvallisuutta, puolustaa lapsiperheitä ja edistää pienyrittäjyyttä.
  – Tehdään Helsingistä maailman turvallisin kaupunki. Puututaan tiukasti koulukiusaamiseen, jengiytymiseen ja katujen turvattomuuteen. Nämä on kitkettävä kaupungista.
  – Palautetaan kotihoidontuen Helsinki-lisä 3-vuotiaisin lapsiin asti, ja perutaan koulujen ryhmäkokojen kasvattaminen. Lapsiperheet ovat typerä ja moraaliton paikka säästää.
  – Suositaan kaupungin hankinnoissa kotimaisuutta ja pieniä yrittäjiä. Toteutetaan pienyrittäjien pelastuspaketti koronakriisin jälkeen.
  – Säilytetään Malmin lentokenttä ja Keskuspuisto. Ei tuhota sitä, mikä tekee Helsingistä ainutlaatuisen.
 2. Lupaan keskittyä valtuustossa toimivien ratkaisujen löytämiseen ja toteuttamiseen, en riitelyyn muiden valtuutettujen kanssa.
 3. Lupaan kertoa ihmisille selkeästi ja suoraan kaupungin asioista ja omasta toiminnastani myös vaalien jälkeen.

Minusta yleisesti

Olen arvokonservatiivi ja talousliberaali. Minulle on tärkeää, että kotimaan ja perheiden arvostus säilyvät lahjana myös tuleville helsinkiläisille. En usko identiteettipolitiikkaan – sellaiseen, jossa keskitytään “me tai ne” -väittelyyn eikä asioiden ratkaisemiseen. Asennoidun politiikkaan kuten insinööri: kun jokin on rikki, yritän korjata sen, ja yleensä asioiden fiksaus onnistuu parhaiten yhteistyöllä. Arvostan poliitikkoja, jotka uskaltavat myöntää olleensa väärässä, ja pyrin olemaan sellainen myös itse.